11ο Διεθνές Θερινό Σχολείου στη Ψηφιακή Καινοτομία και Νεοφυή Επιχειρηματικότητα – DigiBus2023

Αγαπητά μέλη της πανεπιστημιακής μας κοινότητας,

σας ανακοινώνουμε τη διεξαγωγή του 11ου Διεθνούς Θερινού Σχολείου στη Ψηφιακή Καινοτομία και Νεοφυή Επιχειρηματικότητα – DigiBus2023 που θα διεξαχθεί στη Σάμο από τις 3 έως τις 8 Ιουλίου 2023. Το 11ο Διεθνές Θερινό Σχολείο Ψηφιακής Καινοτομίας και Νεοφυούς Επιχειρηματικότητας – DigiBus2023 διοργανώνει το Tμήμα Μηχανικών Πληροφοριακών και Επικοινωνιακών Συστημάτων σε συνεργασία με το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, το Πανεπιστήμιο Πατρών και τα πανεπιστήμια Twente (Ολλανδία) και La Sapienza (Ιταλία).

(*) Ειδικές τιμές παρακολούθησης (έκπτωση 70%) έχουν προβλεφθεί για τους συμμετέχοντες φοιτητές όλων των τμημάτων του Πανεπιστημίου Αιγαίου, βάσει διαθεσιμότητας.

Το πρόγραμμα του Θερινού Σχολείου ακολουθεί τη μεθοδολογία “Berkeley Method of Entrepreneurship” του ομώνυμου πανεπιστημίου των ΗΠΑ και υποστηρίζει την ανάπτυξη των δεξιοτήτων των συμμετεχόντων αλλά και του ομαδικού πνεύματος, με στόχο την παρουσίαση και βράβευση των καλύτερων ιδεών προς ίδρυση καινοτόμων επιχειρήσεων. Διεθνούς φήμης ομιλητές από μεγάλες και νεοφυείς επιχειρήσεις, θα καλύψουν θέματα από τη σύλληψη της ιδέας έως την εύρεση χρηματοδότησης, και, έχοντας το ρόλο του μέντορα, θα βοηθήσουν τους συμμετέχοντες στη διαμόρφωση των ιδεών τους.

Ελάτε να αναπτύξετε την επιχειρηματική σας ιδέα, και να διεκδικήσετε περαιτέρω υποστήριξη, χρηματοδότηση και δημοσιότητα μέσω του έργου PROMETHEUS – του μοναδικού έργου νεοφυούς επιχειρηματικότητας που υλοποιείται υπό την αιγίδα του European Institute of Technology (EIT).

Εγγραφείτε στο θερινό σχολείο DigiBus2023 μέχρι τις 26 Ιουνίου 2023:

Αίτηση Εγγραφής

Με εκτίμηση,
O Επιστημονικός Υπεύθυνος του DigiBus2023
Γιάννης Χαραλαμπίδης