Καλωσήρθατε

I never teach my pupils, I only attempt to provide the conditions in which they can learn.

-Albert Einstein

 

Η ανάπτυξη της Κοινωνίας της Πληροφορίας, έχει οδηγήσει στην εντυπωσιακή διείσδυση των νέων τεχνολογιών σε όλους τους τομείς της ανθρώπινης ζωής, όπου νέες τάσεις και οράματα ξεπροβάλλουν διαρκώς, καθιστώντας τον τομέα των πληροφοριακών και επικοινωνιακών συστημάτων τον πλέον δυναμικό τομέα της σύγχρονης επιστήμης και τεχνολογίας.

Το πρόγραμμά μας έχει ως κεντρικό στόχο τη δημιουργία επιστημόνων και στελεχών με υψηλού επιπέδου εκπαίδευση, δημιουργικό και κριτικό πνεύμα, ικανών να αναλύουν τα προβλήματα και να αξιοποιούν τις σύγχρονες Τεχνολογίες Πληροφορικής και Επικοινωνιών για το σχεδιασμό, την ανάπτυξη και τη διοίκηση πληροφοριακών και επικοινωνιακών συστημάτων, σε περιβάλλον σύγκλισης επιστήμης, τεχνολογίας, καινοτομίας και επιχειρηματικότητας.

Η εκπαιδευτική διαδικασία ακολουθεί σύγχρονα πρότυπα εκπαίδευσης, προωθώντας ένα υγιές μείγμα διαλέξεων, προσκεκλημένων ομιλιών και εργασιών με την υποστήριξη σύγχρονων εργαλείων ηλεκτρονικής μάθησης.

Η Σάμος, ένα καταπράσινο νησί με πολλές φυσικές ομορφιές, προσφέρει αληθινή, άνετη, ασφαλή και οικονομική πρόταση σπουδών, και ένα ακαδημαϊκό περιβάλλον όπου φοιτητές και διδάσκοντες συνεργάζονται και αναπτύσσουν ανθρώπινες σχέσεις.

Ικανότητα να Αναζητώ!

Χαράλαμπος Σκιάνης
Αναπλ. Καθηγητής Δικτύων
Διευθυντής Μεταπτυχιακού Π.Σ.